Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

Dizajnové nápady pre výklenky




Dekoratívne a funkčné pohľady na stenu.


Elegantné panelové steny s funkčnými prvkami, dekoratívne nástenné police, múdre nápady na výklenky – tak ľahko navrhnete atraktívne výklenky.




Výklenky 1:29

Ukážkové video

Výklenkový obklad s motívmi.

Nikové obklady s motívmi sú trendy a praktický spôsob, ako zvýrazniť prelisy. nobilia vám ponúka rôzne motívy - pre každý individuálny vkus a štýl kuchyne.

Výklenok obklad s dekormi.

Výklenky sú dostupné v nasledujúcich prevedeniach: farby korpusu, farby COLOR CONCEPT, dekory pracovných dosiek, dekory vo vysokom lesku a vo vzhľade nerez.

Sklenený obklad do niky.

Obloženie výklenku zo skla je veľmi exkluzívne a extravagantné, aby pútalo pozornosť. Je ideálna ako zásuvka na sporák alebo pri dreze a vďaka ľahko udržiavateľnému povrchu sa prakticky bez námahy čistí.

Zadné panely políc.

Možnosti dizajnu so zadnými panelmi policových jednotiek sú extrémne univerzálne a variabilné. Či už s jednotlivými farbami, s farebnými akcentmi od COLOR CONCEPT alebo s grafickými motívmi – možnosti kombinácií sú prakticky neobmedzené.

Pojazdové systémy.

Tvarované pojazdové systémy poskytujú ideálny úložný priestor pre všetky kuchynské náčinie, ktoré by malo byť ľahko dostupné.




Ďalšie obklady do niky nájdete tu.


Pozrieť tu →