Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

Zaistenie kvality do najmenšieho detailu


Objavte, čím je kuchyňa nobilia tak výnimočná.




XTRA Pracovná doska pre EXTRA opotrebenie!

Pracovná doska Xtra získala spotrebiteľské ocenenie „2018 Kitchen Innovation of the Year®“, pre-K Award a prestížnu Red Dot Award v kategórii „dizajn produktov“. Naše dekory pracovných dosiek Xtra zaujmú veľmi výraznou 3D povrchovou štruktúrou, ktorá vytvára autentický vzhľad prírodného kameňa alebo masívneho dreva. Zodpovedajúce vzpriamené panely a obloženie výklenkov dopĺňajú možnosti priestorových designov v tomto prirodzenom vzhľade. Pracovné dosky Xtra sú oveľa viac než len elegantné, ponúkajú tiež vynikajúce praktické výhody, ako je možnosť zapustenej montáže drezov a platničiek. Plynulý prechod medzi pracovnou doskou a drezom alebo varnou doskou nemá žiadne rušivé okraje. To vytvára nielen výnimočnú estetiku, ale aj je čistenie hračkou. Pracovná doska Xtra zaujme aj funkčne. Panel pracovnej dosky Xtra má viacvrstvovú štruktúru. Extra silný laminát v kombinácii s inovatívnou funkčnou vrstvou poskytuje mnoho výhod: Pracovná doska je výrazne pevnejšia a odolnejšia proti nárazu, prenikaniu vody a napučaniu než bežný panel. Pracovné dosky Xtra sú k dispozícii v piatich atraktívnych dekoroch – jeden z masívneho dreva a štyri reprodukcie prírodného kameňa.

PROFI+ Inovatívny zásuvkový systém od nobilia.

Do našich kuchýň idú desaťročia skúseností a osvedčené systémy. Rovnako ako inovácia, vďaka ktorým je každodenný život a práca tak nezameniteľne príjemné a úplne funkčné. Pokiaľ ide o životnosť kuchyne, to najlepšie je sotva dosť dobré, a preto od roku 2012 štandardne používame inovatívny zásuvkový systém Profi+. Profi+ znamená jedinečný pohybový komfort, mimoriadny stabilita, design presahujúci estetiku a rôzne možnosti vybavenia. Ešte viac úložného priestoru, rovnako ako pohodlné možnosti inštalácie a nastavenia sú ďalšími výhodami tohto jedinečného zásuvkového a výsuvného systému. Príjemná práca v kuchyni má veľa spoločného s perfektnou organizáciou. Preto sme vyvinuli funkčné vnútorné vybavenie, ktoré pomáha udržiavať poriadok vo vašej kuchyni.

Profi+ 1:46

Ukážkové video

SENSYS Pánt s dokonalým odpružením a dokonalým dizajnom od nobilia.

Kuchyne nobilia sú štandardne vybavené pántami Sensys. Sensys predstavuje najnovšiu generáciu technológie pántov. Tichý systém tlmenia je neviditeľne integrovaný v pánte. Inovácia, ktorá spĺňa najvyššie štandardy pohodlia a funkčnosti. Dvere sa zatvárajú hladko a nehlučne jednoduchým ľahkým pohybom ruky. Vďaka unikátnej funkcii zasúvania, ktorá zavrie dvere od cca. 35°, Sensys ponúka exkluzívny zážitok zo zatvárania.

LASER Laserovaná hrana nobilia.

S radom LASER nobilia rozširuje kolekciu čiel s laserovanými hranami. Cenová skupina 2 sa tak môže pochváliť jedným z najinovatívnejších vývojov v oblasti technológie hrán. Laserová technológia dosahuje prakticky neviditeľný spoj medzi okrajom a podkladovým materiálom prednej strany. Strata estetiky v dôsledku takzvaných „škár zachytávajúcich nečistoty“ je teda minulosťou. LASER znamená vynikajúci vzhľad a špičkovú kvalitu za základnú cenu a je k dispozícii vo farbách Premium white, Ivory, Sand a Mineral grey.

Laser 1:26

Ukážkové video

LINE N Bezúchytková kuchyňa od nobilia.

Moderná dizajnová kuchyňa sa dnes javí ako veľká a rovná. Vysoko kvalitné lakované čelá alebo dokonale spracované matné čelá s bezškárovými, laserovými hranami vyzerajú najlepšie bez úchytiek. Bezúchytkové čelá automaticky vytvárajú lineárnu a súdržnú prednú plochu. Niet divu, že bezúchytkové kuchyne prechádzajú na nové dizajnové kuchyne? Bezúchytkové kuchyne samozrejme bez násady naozaj nie sú. Ergonomicky tvarované zapustené madlá sú umiestnené na korpuse a umožňujú pohodlný prístup k dverám, zásuvkám a výsuvom.