Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Doplnky
Doplnky




Ukladanie a triedenie

Veľká pomoc aj v tých najmenších detailoch: Keď každodenné pracovné postupy určujú usporiadanie nábytku, design zahŕňa aj ergonomické hľadisko. Tak získate kuchynský nábytok s najväčšou funkčnosťou.





VNÚTORNÉ ORGANIZAČNÉ PRVKY

pre zásuvky a výsuvy





FLEX-BOXY

Praktické Flex-Boxy vyrobené z pravého dreva a lisovaného netkaného materiálu preukazujú kvalitu a udržujú v skriniach dokonalý poriadok. Presne narezané na rozmery skríň next125 sú extrémne univerzálne a flexibilné. Stohovateľné a prenosné, pojmú aj tie najmenšie predmety. Výsledkom je premyslená organizácia všetkého, čo má byť po ruke. Funkčnosť vo svojej najlepšej podobe.

Doplnky




Doplnky

ORGANIZAČNÝ SYSTÉM PRIMUS

Tí, ktorí sa usilujú o dokonalosť, myslia komplexne, od viditeľného zovňajšku až po zážitok z vnútorného usporiadania. Inteligentný, variabilný organizačný systém v elegantnom, hrejivom prírodnom dube udržuje všetko kuchynské náčinie usporiadané, od pomocníkov na varenie po príbory a všetko medzi tým.





ZAUJÍMAVOSŤ

vnútorné zásuvky so sklenenými čelami





Doplnky
Doplnky


Inšpirácia a nápady pre organizáciu modernej kuchyne: Matné sklo so svojim priesvitným povrchom dotvára dojem - špičkový dizajn pokračuje nad rámec toho, čo vidíte na prvý pohľad, a vytvára kuchyne s autentickou eleganciou.





SKLADOVACIE SYSTÉMY



NEXT125 CUBE

Vďaka tomu je práca v kuchyni oveľa jednoduchšia a oveľa rýchlejšia. Všetko je okamžite po ruke. next125 cube poskytuje to, čo potrebujete na každodenné varenie, priamo tam, kde je to potrebné.

Doplnky




Doplnky

NEXT125 RÁM

Zarámujte svoje veci. Dizajn rámu kombinuje flexibilné usporiadanie, dokonalú ergonómiu a efektívne osvetlenie a vytvára tak jedinečný, celistvý zážitok z kuchyne.





ZAUJÍMAVOSŤ

„Anglické výsuvné“ police základnej jednotky





Otvorenosť, funkčnosť, individualita. Týmito prívlastkami možno asi najlepšie popísať anglické výsuvy next125. Sú vyrobené z masívneho dreva s precíznymi, ručne opracovanými bočnými spojmi a do domácnosti vnášajú teplo a prirodzenosť. Ich príťažlivosť spočíva v polootvorenom prevedení, ktoré ponecháva priestor na vystavenie krásnych a dekoratívnych predmetov, ako je zdedená polievková misa alebo iné cenné pamiatky. Tieto vysoko univerzálne výsuvy je možné použiť ako dizajnový prvok na mieru v prednej časti kuchyne alebo v rámci príborníkov.





Doplnky
Doplnky




Poskytujú priestor pre krásne veci a dobre vyzerajú – „anglické výsuvy“ z dreva. Sú k dispozícii v dubovom alebo novo v elegantnom orechovom prevedení, podľa priania.





MOŽNOSTI RUKOVATIA

Úchytky majú skutočne významný vplyv na celkový vzhľad vašej kuchyne. Vyberte si úplne puristický vzhľad s exkluzívnym použitím TIP-ON, zdôraznite horizontálu nadväzujúcimi profilmi držadla alebo zámerne použite esteticky príjemné rukoväte – voľba je na vás.

Doplnky




Doplnky

OSVETLENIE

Či už efektné osvetlenie alebo pracovné osvetlenie, nádherne jasné alebo stmievateľné na vytvorenie požadovanej nálady: Pre každého hrá svetlo v obytných priestoroch av kuchyni inú úlohu. Každého poteší, keď má k dispozícii správne riešenie pre všetky svoje potreby: Od závesných svietidiel až po vnútorné osvetlenie skriniek a LED diódami nad pracovnou plochou.