Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Materiály a farby
Materiály a farby




Zatiaľ čo funkčné plánovanie každodenného používania je srdcom kuchyne, individuálny výber materiálov pre lícové plochy a pracovné dosky je jej dušou: individuálna súhra farieb, materiálov a textúr vytvára správne prostredie, aby ste sa v kuchyni cítili každý deň ako doma.





Materiály a farby




Autentické materiály sú príjemné na dotyk a svedčia o veľkom dôraze na detail a kvalitnom remeselnom spracovaní. Vzniká tak prostredie, ktoré vyžaruje individualitu a zároveň vnáša domácu atmosféru do našich vlastných štyroch stien. Hranice medzi kuchyňou a priľahlými priestormi sa stierajú. Prirodzený pôvab teplých drevených dyh, súhra textúr jemnej keramiky alebo chladná elegancia skla, ktoré akoby magicky priťahovalo svetlo: každý povrch má svoje čaro, sprostredkováva vlastný pocit a dáva vlastnú odpoveď na technické a kvalitatívne požiadavky, ako je robustnosť a odolnosť. Výber konkrétneho materiálu je vždy osobnou voľbou, pretože má zásadný vplyv na charakter a funkčnosť kuchyne. To, že si next 125 cení skutočnosť a autenticitu, je vidieť všade a je hlboko zakorenené v DNA značky - koniec koncov „autentická kuchyňa“ je súčasťou nášho názvu.





FRONTY



Materiály a farby

Viac ako len „prvý dojem“ z kuchyne: S originálnymi povrchovými úpravami next125 si môžete vytvoriť svoj vlastný obytný priestor a dať vyniknúť svojej osobnosti. Medzi vybrané materiály patria laky v rôznych povrchových úpravách, jemné sklo alebo výrazné drevené dyhy, ktoré jednotlivo alebo v kombinácii rozvíjajú svoj osobitý efekt a zároveň bodujú mnohými praktickými funkciami.





FAREBNÝ KONCEPT



Materiály a farby




Zásadný, elegantný, výnimočný



Farby vytvárajú dojem ľahkosti a živosti a podčiarkujú osobnosť používateľa. Pre next125 je preto starostlivo vybraná škála špičkových lakov kľúčovou súčasťou nášho designu. Naša harmonická farebná schéma je zoskupená do troch farebných kategórií, ktoré sa používajú v kuchyniach i obytných priestoroch.





Materiály a farby




Základné farby - zahŕňajú zmes klasických odtieňov od krištáľovo bielej cez rôzne šedohnedé odtiene až po onyxovo čiernu. Všetky základné farby sú k dispozícii pre čelá a pre úchytky korpusov, profily úchytných líšt, pracovné dosky - nx240, nx505, nx510, nx90/911, nx902/912, laminát Systemo 16 mm APL, SensiQ jemný mat s AFP.





Materiály a farby
Materiály a farby


Elegantné farby - olivovo žltá, indiánska červená, jaguária zelená a tmavo modrá - sú to pravé pre každého, kto ocenia zvláštny, ale pritom decentný nádych. Pôsobia dojmom vysokej úrovne a zároveň sú príjemne nenápadné a úžasne flexibilné.

Výnimočné farby - s kobaltovo zelenou, toskánskou žltou, koňakovou a azúrovo modrou ponúka next 125 aj štyri farby, ktoré oslavujú kúzlo jedinečnosti, modernosti a individuality.





PRACOVNÉ STOLY



Moderný kuchynský dizajn si zakladá na jasných líniách a dôslednom plánovaní. To spĺňa vysoké nároky na funkčnosť a dlhú životnosť v kuchyni next125 a taktiež túžbu po možnosti nespútaného dizajnu. Pracovné dosky next125 tvoria minimalistické akcenty a vytvárajú tak moderný design, ktorý rozhodujúcim spôsobom definuje atmosféru miestnosti.

Materiály a farby