Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Primus
Primus




Šikovný a variabilný

Dokonalé miesto pre všetko: s organizačným systémom Primus je prehrabovanie a hľadanie rôznych pomôcok v zásuvkách a výsuvoch minulostí. Tento systém usporiada múdro všetky pomôcky.





Primus




Efektívnosť kuchyne závisí od dvoch vecí: plánovania a vybavenia. Keď každodenný chod kuchyne ovplyvní usporiadanie jednotlivých skriniek a zariadení, potom je výsledkom kuchyne s maximálnou funkčnosťou: next125 Primus. Organizéry zásuviek v rôznych variantoch usporiadania a členenia zásuviek vnášajú poriadok do vnútornej prevádzky kuchyne.





Primus




Podstata purizmu - šikovný, variabilný organizačný systém dostupný v elegantnom, teplom, prírodnom dube.





Primus

Mimoriadne úzke rámčeky, navrhnuté v čistých líniách a skrytým vedení pod dnom, nadväzujú na kubistický koncept kuchyne. Napriek ľahkému ovládaniu sú výsuvy a zásuvky mimoriadne pevné.





Najrôznejšie deliace rámy na príbory a ďalšie kuchynské pomôcky sú rovnako praktické ako vyberateľné porcelánové misky alebo zásobníky na fóliu.





Funkčné vložky
Zásuvka na kuchynské role zakladač na 3 role, 2 porcelánové misky a 4 krúžky na obrúsky
Zásuvka s trojnožkou na panvice javorová krájacia doska s trojnožkou na panvice, 2 porcelánové misky a 4 krúžky na obrúsky
Zásuvka s blokom na nože vysoko kvalitný blok na nože v sete s 2 porcelánovými miskami
Výsuv s držiakom na pokrievky hrnce môžu byť ľahko stohované, pokrievky nájdu svoje pevné miesto na vnútornej strane frontu a už ďalej neputujú po zásuvke
Výsuv s perforovanou doskou perforovaná doska umožní individuálne rozmiestnenie deliacich priečok
Zásuvka na korenie 12 nádobiek na korenie 4 štvorcové porcelánové misky






Primus

Dokonalá súhra - kombinácia organizačného systému Primus s boxmi Flex-Box z lisovaného netkaného materiálu alebo masívneho dreva pre zásuvky a výsuvy.