Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

Kuchyňa, ktorá je presne pre vás




Kuchyňa ako komfortná zóna.


Kto by takú nechcel: kuchyňu, ktorá maximálne spríjemní každodennú prácu a ktorá využíva najnovšie najmodernejšie technológie? Tu nájdete všetko, čo potrebujete, aby ste si zjednodušili prácu v kuchyni a zároveň si uľahčili chrbát. Dôležité tu: Táto kuchyňa bola v podstate navrhnutá v súlade s ergonomickými zásadami. Medzi ne patria: minimalizácia práce na nohách a prispôsobenie pracovných výšok užívateľom kuchyne a tiež inštalácia domácich spotrebičov v dostupných výškach. Váš špecializovaný predajca vám rád poradí.




Dobre premyslené 2:36

Ukážkové video

Elektrizácia 2:08

Ukážkové video




Dobre premyslené - ergonomicky naplánované.


Na tieto body dbáme pri plánovaní kuchyne. Vďaka tomu je vaša každodenná kuchynská práca uvoľnenejšia a šetrí váš chrbát.




Pracovná výška, ktorá je pre vás tá pravá.

Pri určovaní správnej pracovnej výšky pre jednotlivé kuchynské činnosti je rozhodujúce umiestnenie lakťa – nie fyzická výška človeka. Na presné a rýchle určenie ergonomicky správnej pracovnej výšky používame moderné meracie zariadenia ako je ergonometer AMK. Spýtajte sa svojho špecializovaného predajcu.

Plán dna umývadla.

Skutočná plocha pre činnosť v dreze je dno drezu. Tie by mali byť v ideálnom prípade plánované nad bežnou pracovnou výškou. Optimálne je dno drezu 10 až 15 cm pod výškou lakťov. To znižuje tlak na chrbticové platničky cielene a trvalo.

Sledujte aktívne výšky.

Štandardná výška korpusu 720 mm je určená predovšetkým na kuchynskú prípravu. Táto aktívna výška zodpovedá – v závislosti od výšky sokla – normálnemu držaniu tela priemerne veľkých ľudí počas príprav v kuchyni.

Aktívna výška na varenie.

Skutočná aktívna výška na varenie je horná hrana priemernej veľkosti hrnca na varnej doske. Optimálne je korpus v mini výške cca. 25 cm pod výškou lakťov. To zaručuje uvoľnené varenie, kedy sa uvoľní rameno a paže.

Dostatočná svetlá výška.

Nástenné jednotky s klapkami alebo skladacími/zdvíhacími dvierkami ponúkajú skvelý prehľad o obsahu a sú voľne prístupné, pretože žiadne otvorené dvierka nestoja v ceste. Nová generácia odsávačov pár taktiež zaručuje optimálny priestor pre hlavu, a to aj pre vyššie osoby, vďaka šikmej odsávacej ploche odsávača.

Otváranie predného výsuvu pomocou senzora.

So senzorovo ovládaným podporným mechanizmom otvárania Libero pre systémy triedenia odpadu: Euro-Cargo Soft, Euro-Cargo S, Separato-K, Separato-M a Cargo rám je možné predný výsuv ľahko otvoriť jednoduchým dotykom nôh cez senzor v sokli.

Všetko je prehľadne usporiadané a prístupné zo všetkých strán.

Skriňa s ľahko otvárateľným predným výsuvom je tak najinteligentnejším druhom úložnej jednotky. Všetko je prehľadne usporiadané a prístupné z oboch strán. Polohu košíčkov je možné výškovo nastaviť.

Vstavané spotrebiče v prístupovej výške.

Vyvýšené vstavané elektrospotrebiče v užívateľsky prívetivej výške umožňujú veľmi pohodlné nakladanie a vykladanie. To zaisťuje, že úlohy v kuchyni sú jednoduché pre váš chrbát a zabránite neskorším problémom s chrbtom. Okrem chladničky, parného hrnca alebo umývačky riadu je možné v ergonomicky správnych výškach integrovať aj rúry, mikrovlnné rúry a plne automatické kávovary. Týmto spôsobom nepríde nazmar žiadny cenný pracovný priestor na pracovnej doske a pohodový deň činností v kuchyni je zaručený.




Ďalšie vybavenie interiéru nájdete tu.


Pozrieť tu →