Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

... a bolo svetlo.

Odhaľte, ako naše osvetlovacie systémy nielen skvelo osvetlujú pracovné priestory, ale tiež vytvárajú príjemnú atmosféru.




Umenie vytvárať atmosféru.


V kuchyni je optimálny plán osvetlenia nevyhnutný, pretože žiadne osvetlenie nie je rovnaké. Poňatie správneho osvetlenia podporuje optimálne pracovné podmienky a efektívne prezentuje novú kuchyňu. Pri plánovaní osvetlenia by mali následujúce aspekty byť vźdy brané do úvahy: Zajistite, aby pracovný priestor bol čo najrovnomernejšie osvetlený a nachádzal sa čo najmenej v tieni, aby bolo možné optímálne vykonávať každodenné úlohy v kuchyni. Vedľa hlavného osvetlenia v kuchyni je vhodné vytvoriťaj ďalšie malé svetelné ostrovčeky, ktoré je vhodné v kuchyni umiestniť hlavne v blízkosti miest na sedenie, čo vytvára útulné a pohodlné prostredie. Vďaka efektívnej LED technológii a moderným možnostiam ovládania je tohto možné dosiahnúť jednoducho a úsporne. Opýtajte sa vašeho špecializovaného predajcu kuchýň a nájdite svoju prvú inšpiráciu k téme svetlá tu.




LED svetelný panel.

Sklenená spodná polica s integrovaným osvetením. Slúži ako vnútorné osvetlenie steny aj ako osvetlenie výklenku.

LED svetelný pásik.

Steny so súvislými integrovanými LED svetelnými pásikmi vytvárajú jednotné osvetlenie pracovného priestoru bez oslnenia.

Integrovaný LED svetelný pásik.

Spodné police steny s pripojovacím profilovým pásikom z nerezovej ocele a integrovaným LED svetelným pásikom. Profilový pásik umožňuje pohodlné otváranie stien bez rukoväte. Súvislý LED svetelný pásik zajisťuje rovnomerné osvetlenie výklenku.

Integrované LED vstavané svetlo.

Inštalácia LED vstavaného svetla je možná v hornej polici aj v dolnej stene police.

Technológia Emotion.

Väčšina LED systémov je vybavená technológiou Emotion. Ta umožnuje nastaviť teplotu farieb na ohromné množstvo odtieňov od studenej bielej až po teplú bielu (2 700 – 6 500 K). Takto je možné ich nastaviť tak, aby odpovedali iným zdrojom svetla.

Ovládanie svetelných scenárov v rámci 4 kanálov.

Pomocou diaľkového ovládania môžete ovládať svetelné scenáre v 4 rôznych oblastiach. Napr. jas aj farbu je možné upraviť zvlášť. Pomocou modulu „Gateway“ je možné tiež ovládať funkcie prostredníctvom vlastnej siete WLAN prostredníctvom inteligentného telefónu alebo tabletu.

LED osvetlenie police.

Police v rámci otvorenej jednotky môžu byť na vyžiadanie vybavené LED svetelným pásikom. To vám umožňuje vytvoriť v kuchyni prispôsobené osvetlenie, a to presne tam, kde chcete.

Návrhy pre obloženie výklenku osvetlené LED svetlom.

Obloženie výklenku je volitelne k dispozícii s integrovaným LED osvetlením. LED svetelný pásik je vybavený technológiou Emotion a zabezpečuje jednotné osvetlenie pracovného priestoru.

Sklenená polica s LED osvetlením skleneného okraja.

LED osvetlenie sklenenej police vytvára dokonalé spojenie medzi nábtkom a osvetlením.

LED osvetlenie vnútorných jednotiek.

LED osvetlenie vnútorných jednotiek je vybavené integrovaným prepínačom s čidlom.

LED podsvietenie.

LED podsvietenie môže byť na prianie umiestnené v podstavci (soklovej doske).

Osvetlenie 3:20

Ukážkové video