Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Farba
Farba




Celé spektrum: od krištáľovo bielej po onyxovo čiernu

Výrazná rubínovo červená sa stretáva s tmavou drevenou dyhou: sýte farby pôsobia predovšetkým v spojení s neutrálnymi tónmi. Týmto spôsobom pomáhajú dotvárať scénu jednotlivých častí kuchyne alebo zámerne ustupovať.





FARBA U NEXT125



Farba




NX 505 - teplý šafránovo žltý satén vytvára kulisu kuchyne ako ústredného bodu miestnosti.





Farba




NX 505 - zelený satén Jaguar sa stretáva so žiarivo bielou keramikou v reprodukcii Marble Carrara, vzrušujúca kombinácia materiálov.





Použitie farieb, alebo dokonca ich zámerná absencia, dokazuje zvláštnu estetiku doktríny Bauhausu - rovnako ako jej všestrannosť, otvorenosť a slobodu. Kto by si pomyslel, že sa na formovaní Bauhausu podieľali aj farbistí maliari ako Wassily Kandinsky alebo jeho kolega Paul Klee? V kuchynských linkách next125 sa k odtieňom, ako je krištáľovo biela a achátovo šedá, pridávajú farebné akcenty: výraznejšie tóny ako šafran, karí a koňak alebo tmavšie odtiene ako antracit, jaguária zeleň alebo rubínovo červená.





Farba




NX 902 - matné sklo sa jemne trbliece v opalizujúcom bronzovom odtieni a dokonale ladí s veľkorysým obložením stien v reprodukcii vysoko lesklého travertínu Systemo.





Farba




NX 510 - zamatovo matný lak v pieskovo šedej farbe vytvára hodvábny dojem povrchu.





Farby pôsobia predovšetkým v interakcii s neutrálnymi tónmi. Princíp redukcie Bauhausu tak môže pokračovať aj v kuchyniach next125, a to aj v kombinácii farebných a nefarebných prevedení. Výsledkom je jednoduchá elegancia v kombinácii so živými akcentmi.





Rôznorodosť použitých materiálov a dostupných povrchov zaisťuje širokú škálu možností: Či už matné alebo lesklé, čisto biele alebo v prírodných tónoch, jemne šedé alebo rubínovo červené. Nezáleží na tom, či sa jedná o zafarbený laminát, ušľachtilý lak alebo vysoko kvalitné drevo. Nezáleží na tom, či ide o saténové alebo hladké povrchy – next125 umožňuje vedome plánovaný dizajn kuchyne. Sklenené čelá sú tiež presvedčivé svojimi farebnými aspektmi a prinášajú kovové tóny, ako je bronzová a platinová. Keramické čelá sa dodávajú v betónovo šedej alebo grafitovej farbe.





Farba




NX 950 - autentický keramický materiál v betónovo šedej reprodukcii dodáva kuchyni moderný nádych.





Paleta next125 je široká a nabáda k použitiu farieb, ktoré vyjadrujú nielen vaše osobné preferencie. S ich pomocou a vhodnými akcentmi je možné ovplyvniť náladu a pôsobenie miestnosti. Farby tak pomáhajú vašu kuchyňu rozžiariť alebo naopak znížiť na minimum.