Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Flex-Boxy
Flex-Boxy




Univerzálné a flexibilné

Funkcia vo svojej najjemnejšej podobe. Premyslená organizácia v kuchyni: múdre usporiadanie vnútorných priestorov vašej kuchyne.





Flex-Boxy




Rozlúčte sa s neporiadkom v zásuvkách alebo skrinkách. Variabilný systém Flex-Box vnesie poriadok do next125 kuchynských skriniek a udrží všetko kuchynské náčinie v poriadku. Praktické boxy Flex-Box z masívneho dreva a tvarovaného netkaného materiálu sú mimoriadne univerzálne a flexibilné. Medzipriestory medzi Flex-Boxmi navyše poskytujú priestor pre hrnce a panvice. Boxy sú vyrezané presne podľa rozmerov skriniek Next125.





Flex-Boxy




Varianty z lisovaného netkaného materiálu je možné optimálne kombinovať s variantmi z prírodného dubu - varianty sú veľkostne zladené.





FLEX-BOXY



Vyrobené z lisovaného netkaného materiálu





Flex-Boxy z lisovaného netkaného materiálu sú elegantným riešením pre zásuvky a výsuvy. Mäkký materiál je príjemný na dotyk a znižuje hlučnosť príborov, kuchynského náčinia alebo porcelánu. K dispozícii je 7 takých vložiek, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať a získať tak jedinečné možnosti usporiadania interiéru. Na ich čistenie stačí použiť vysávač, utrieť ich (vlhkou handričkou) alebo ich v prípade odolných škvŕn umyť v umývačke riadu v cykle eco 45 °C.





Flex-Boxy




K dispozícii je 7 takých vložiek, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať a vytvárať tak jedinečné interiéry: Vložka na príbory, vložka na kuchynské náčinie, vložka na nože, malý box z netkanej textílie, veľký box z netkanej textílie, veko na veľký box z netkanej textílie, držiak na taniere a ďalšie vkladacie podložky. Ideálny doplnok: Flex-Boxy z masívneho dreva.





KOMBINÁCIE



Pravého dreva a lisovaného netkaného materiálu





Flex-Boxy

Vložka na príbory, blok na nože, vložka na kuchynské náčinie a vkladacia podložka z tvarovaného rúna v kombinácii so štyrmi porcelánovými miskami.

Flex-Boxy

Vložka na príbory, flex-boxy a vkladacia podložka z lisovaného rúna v kombinácii s flex-boxmi z pravého dreva.

Flex-Boxy

Flexi boxy a vkladacia podložka z lisovaného rúna v kombinácii s flexi boxmi z pravého dreva.

Flex-Boxy

Držiak tanierov z lisovaného rúna v kombinácii s perforovanou doskou a prepážkami z pravého dreva.





FLEX-BOXY



Pravé drevo





Flex-Boxy




Praktické boxy Flex-Boxy z pravého dreva vyžarujú kvalitu a udržujú skrine čisté a prehľadné. Možno ich stohovať a premiestňovať, aby sa do nich zmestila každá, aj tá najmenšia vec.





Flex-Boxy

Flex-Boxy sú tiež vítanými pomocníkmi pri radení a zoskupovaní do závesných skriniek alebo vysokých skriniek.









Vnútorný život v pohybe - systém Flex-Box





FLEX-BOXY Z PRAVÉHO DREVA