Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Frame
Frame




Skutočne špecializovaný produkt

Dizajn sa snúbi s funkčnosťou. Flexibilný úložný priestor, optimálna ergonómia a krásne osvetlenie: V kuchyni je všetko, čo sa nezmestí do skrinky, zavesené na stene.









Málokedy sa zásada „forma nasleduje funkciu“ uplatňuje tak doslovne ako v prípade výklopného systému Frame. Rám z onyxovo čierneho hliníka je základom výklopnej police, ktorá efektívne využíva priestor vo výklenku. Je možné ho individuálne namontovať tak, aby poskytoval priestor pre veci, ktoré chcete mať rýchlo po ruke.





Frame




Hliníková polica do výklenku v onyxovej čiernej farbe je viac než len štýlovou pomôckou pre organizáciu kuchynského náčinia. Je to aj krásne riešený predmet do výklenku.





Šesť organizačných prvkov je možné flexibilne kombinovať a vytvárať tak vlastné návrhy. Na uloženie korenia, magnetickej dosky na nože, zásobníka na kuchynské role, držiaka na kuchynské náčinie, odkladacej plochy na ocot a olej alebo stojana na stopkový riad: Všetko je dobre viditeľné a skvele prístupné. K dispozícii je deväť šírok od 30 cm do 100 cm, všetky s hĺbkou 13 cm.





Frame




Domáca atmosféra – diskrétne osvetlenie pomocou LED pásikov dá vašim obľúbeným kuchynským pomôckam skutočne vyniknúť.





Pre rámček sú k dispozícii dva typy osvetlenia: Lineárne svetelné LED pásky alebo podsvietený povrch z akrylového skla. Pokiaľ potrebujete atmosféru, vytvorte si zvláštnu náladu pomocou stmievateľného osvetlenia. Pokiaľ nechcete alebo nepotrebujete svetlo, môžete rámček jednoducho vybaviť bez osvetlenia.





Frame




Podsvietenie po celej ploche - svetelný zdroj je priamo v centre diania a všetko krásne osvetľuje.





Frame

Samozrejme nás teší, keď práca našich produktových vývojárov zvíťazí aj u medzinárodných designových porôt. Ocenenia potvrdzujú vysokú kvalitu dizajnu a vysokú funkčnosť aplikácie.