Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Funkcia
Funkcia




Vynikajúce v detailoch, určujúce trendy vo funkčnosti

Pre next125 sú kuchyne dokonalé iba vtedy, keď sú ľudia stredom všetkých úvah. Výsledkom sú ergonomické koncepty kuchýň a podmanivé usporiadanie interiéru.





FUNKČNOSŤ U NEXT125







Pre spoločnosť next125 znamená funkčný a premyslený dizajn, že ľudia sú stredobodom všetkých úvah. Pri flexibilnom plánovaní kuchyne sa preto okrem ergonomického designu kladie veľký dôraz na to, aby všetky procesy v kuchyni boli dokonale prepojené a aby kuchynské náčinie aj potraviny boli ľahko dosiahnuteľné.





Funkcia




NX 950 - Design sa snúbi s funkčnosťou: Keramické povrchy sú nielen pútavé, ale aj robustné, hygienické a ľahko sa čistia.





Ergonomické koncepty a pôsobivá organizácia interiéru kuchyne zaisťujú, že všetko v kuchyni beží hladko: napríklad systém roštov, na ktorom sú založené všetky kuchyne next125, umožňuje dokonalé nastavenie pracovnej výšky. Prácu uľahčujú vysoko umiestnené spotrebiče a priestorovo úsporné posuvné dvere a vnútorné výsuvy vo vysokých skriniach.





Funkcia




next125 spodná skrinka s posuvnými dvierkami - vytvára ďalší úložný priestor v zadnej časti kuchynského ostrovčeka. Odpadá priestor potrebný na uhol otvorenia dverí.





Funkcia




Vysoko umiestnené spotrebiče - je možné ich skryť za elegantné výsuvné dvierka. Tým je zaistený uprataný a útulný vzhľad.





Pri next125 sa vysoké štandardy designu snúbia s praktickosťou: jemné zatváranie dvierok skriniek, tiché vysúvanie zásuviek alebo veľký úložný priestor vznikajú, keď forma nasleduje funkciu. Výsledkom je inovatívny dizajn vhodný na každodenné použitie.





Zaujme svojou jednoduchosťou a preukazuje eleganciu vďaka striedmosti. Napríklad mechanizmus „TIP-ON“ zaručuje kuchynský svet bez úchytiek a priehlbín. To vytvára nielen estetický pokoj, ale taktiež pomáha kuchárovi otvárať dvierka s úplnou ľahkosťou - či už rukou, alebo kolenom.





Funkcia




NX 950 - bezúchytková kuchynská linka vďaka TIP-ON: chladnička a umývačka sa otvárajú rukou alebo kolenom.





Funkcia
Funkcia




next125 equipment - next125 equipment ponúka širokú škálu vysoko kvalitných skladovacích riešení.





V spoločnosti next125 sa pozornosť venovaná detailom odráža vo funkčnej presnosti. Výsledkom je kuchyňa, ktorá pôsobí na rôzne zmysly majiteľa, a to ako vizuálne, tak hapticky. Vytvára miesto pohody, funkčný obytný priestor pre rodinu a priateľov.





Funkcia




next125 cube - systém kociek uľahčuje a urýchľuje prácu v kuchyni. Všetko máte na dosah ruky.