Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Inovácia
Inovácia




Progresívne a nadčasové

Najnovší technický vývoj, inovatívne riešenie každodenných problémov a vysoko kvalitné materiály zaisťujú, že kuchyne next125 zostanú ešte dlho progresívne.





INOVÁCIA V SPOLOČNOSTI NEXT125



Čo dnes kuchyňa potrebuje, čo musí vedieť, ako vyzerá a čím je jedinečná? Tím dizajnérov spoločnosti next125 skúma tieto otázky nielen z hľadiska designu, ale aj z hľadiska holistického, funkčného prístupu. Odpoveďou je kolekcia plná individuality, so zmyslom pre nadčasovosť, prispôsobená ľuďom, ktorí s ňou žijú.





Inovácia




Ostrovček na nožičkách - Ako sa dá vyrobiť kuchynský ostrovček tak, aby sa vznášal? Jednoducho mu dajte ladné nohy, na ktorých môže pracovať. Ostrovček sa tak stáva komunikatívnym solitérom a jeho plávajúci vzhľad podčiarkuje architektúru kuchyne.









Skrinka s posuvnými dvierkami next125 - Nielenže skryje kuchynskú linku, ale je aj architektonickým prvkom, ktorý upúta pozornosť v miestnosti. Skladacie dvere sa otvárajú jednoduchým dotykom prsta a po miernom zatlačení zmiznú do boku skrine.





Inovácia




Forma nasleduje funkciu - rám next125 kombinuje flexibilné usporiadanie, dokonalú ergonómiu a efektívne osvetlenie a vytvára tak jedinečný kuchynský zážitok.





V súlade s filozofiou Bauhausu „demokratizácia designu” ponúka next125 dobré tvary za atraktívnu cenu. Kompetentný a inovatívny vývoj vlastných produktov a vysoký podiel vlastnej výroby sú zárukou hodnotného produktu. Vysoko kvalitné a nové materiály sú precízne spracované a pretvorené v kuchyne, ktoré sú rovnako nadčasové ako inovatívne: Zásluhy za ich inovatívne prácu: rad ocenení, vrátane niekoľkých Red Dot Design Ocenenia.





Inovácia




Niekoľkonásobné ocenenie - voľne stojaci kuchynský stôl svojim inovatívnym vzhľadom spája kuchynský a obývací priestor.





Výrobky, povrchy a tiež krásne detaily – ako je satinovaná sklenená predná strana vnútorných výsuvov alebo skrinky Flex z pravého dreva a tvarovaného rúna – vytvárajú vďaka rozmanitosti možných kombinácií úžasnú individualitu. next125 tak umožňuje neustále premýšľať novými spôsobmi a byť sám inovatívny pri zostavovaní vlastnej kuchyne z hľadiska materiálov, tvarov, farieb a prvkov.





Inovácia




Sklenené čelo vnútornej zásuvky a výsuvu - Vďaka matnému sklu sú vnútorné zásuvky a výsuvy elegantné a priťahujú pozornosť tých, ktorí ich otvoria. Pretože na vnútorných hodnotách často záleží rovnako ako na vonkajšom vzhľade.





Inovácia




next125 Boxy Flex v prírodnom dube - praktické boxy Flex z pravého dreva vyzerajú krásne a udržujú poriadok v skriniach.





Inovácia




next125 Flex-Boxy z tvarovaného rúna - premyslené a elegantné: flexibilné, stierateľné Flex-Boxy z tvarovaného rúna vytvárajú variabilné možnosti delenia zásuviek a výsuvov a zároveň sú príjemné na dotyk a tlmia hluk.





Ďaleko od krátkodobých trendov, v duchu Bauhausu vznikajú dlhotrvajúce klasiky, ktoré inšpirujú svojou nadčasovou krásou. Remeselné spracovanie - sériová výroba podľa remeselných zásad - technológia a dizajn sa pri next125 spájajú na najvyššej úrovni a vytvárajú inovatívnu kuchyňu.