Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Kochtisch
Kochtisch




Voľne stojaca alternatíva ku kuchynskému ostrovčeku

 





Kochtisch




Rovnako ako v dobách minulých, ale prispôsobený súčasnosti: stôl na varenie. Zatiaľ čo v 18. storočí bolo ohnisko jediným miestom na prípravu jedla, dnes máme k dispozícii praktickejšie a funkčnejšie plochy na prípravu jedla. Nové srdce kuchyne. A spĺňa najvyššie estetické nároky. Pre všetkých, ktorí milujú autentickú krásu.





Je to designové vyjadrenie, jemné a pritom stojace pevne na všetkých nohách. Prípravňa potravín je k dispozícii v troch drevených prevedeniach: Dub, prírodný orech alebo kartáčovaný dymový smrekovec.

Kochtisch




Kochtisch




Niekoľkonásobné ocenenie - kuchynský stôl je skutočným skvostom, ktorý dodá miestnosti patričnú osobitosť. Názor, ktorý zdieľajú aj medzinárodné dizajnové poroty, ktoré kuchynský stôl presvedčil svojou vynikajúcou kvalitou designu a inovatívnou funkčnosťou, čo dokazujú ich ocenenia.





Technologicky najvyspelejšie varné dosky je možné optimálne integrovať do jeho pracovnej dosky. Pachy z varenia môže odvádzať buď odsávač pár nad stolom, alebo integrovaný odsávač – všetko je možné.









Zvláštna príťažlivosť extravagantného varného stola - to je jeho nekompromisná prehľadnosť. Je možné ho dokonale začleniť do každého prostredia.





Kochtisch
Kochtisch




Stôl a stôl na varenie: Dve funkcie, ktoré sa dokonale dopĺňajú a spájajú sa do jedného dizajnového nápadu. Stôl, dôležité miesto stretávania a srdca kuchyne, pre rodinu, priateľov a mnoho ďalšieho. Miesto na hranie, miesto na jedlo, miesto na prácu alebo učenie, jeho funkčnosť nepozná hraníc. Rovnako ako stôl je aj kochtisch srdcom kuchyne, akýmsi pracoviskom s varnou doskou, okolo ktorého sa všetko v miestnosti točí. Stojí pevne na vlastných štyroch nohách a vyzerá jednoducho skvele.