Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Regály
Regály




Plynulý prechod do obývacie izby

Použitie políc otvára všetky možnosti, od rýchleho prístupu k najčastejšie používaným kuchynským potrebám až po integráciu kompletnej knižnice alebo len ako dekoratívny prvok.





RÁMOVÝ STOJAN



Hliníkové systémové regály





Jemné línie a vzrušujúce štruktúry vychádzajúce z industriálneho štýlu dodávajú stojanu Frame Rack zámerne zmenšený vzhľad. Môže byť voľne stojaci, priskrutkovaný k stene, stojaci na podlahe, ako medziposchodie v kuchynskej linke alebo ostrovčeku a zavesený pod stropom.

Systém filigránových stojanov Frame Rack vyrobený z hliníka sa vždy prezentuje vo svojej funkčnej a zároveň atraktívnej podobe. Vďaka dvom farebným variantom, vo farbách nerezovej ocele alebo onyxovej černi, ju je možné kombinovať s rôznymi štýlmi bývania.

Regály




Regály




Buď svetlo - Rámový stojan je voliteľne k dispozícii s osvetlením. Za týmto účelom sú police vybavené lineárnym svetlom LED.





NÁSTENNÉ STOJANY



Regály




Vyhotovenie nástenných regálov sa prakticky medze nekladú. Vďaka zladeným výškam sa regály hodia ku všetkým vysokým kuchynským skrinkám, čím jednotný vzhľad signalizuje profesionalitu.





Regály




Pokiaľ milovníci vintage niečo potrebujú, je to priestor. - Stropná knižnica s ústrednou vitrínou poskytuje priestor na uloženie mnohých vecí.





FRAMEWALL



Okolo baru sa nepotĺkajte, bar visí sám. Podsvietená stena Framewall skvele zvýrazňuje všetko, čo do nej vložíte. Perfektne využíva úložný priestor na stene, dodáva každému obytnému priestoru istotu a je vítaným spôsobom, ako obytný priestor kuchyne prispôsobiť. Je individuálne vybavený a ponúka priestor pre krásne a užitočné predmety. Pokiaľ máte radi atmosféru, môžete prvku dodať zvláštnu atmosféru pomocou svetla.

Regály




Police boduje svojim minimalistickým rámom z hliníka v čiernej farbe onyxu. Zadný panel nástennej police s minimalistickým hliníkovým rámom v onyxovo čiernej farbe je k dispozícii v prevedení plast, laminát Fenix, lak, sklo, dyha a keramika bez osvetlenia alebo so svetelnými páskami Emotion LED. Police sa stáva zvláštnym prvkom vďaka podsvietenému bielemu akrylovému sklu. Do políc je možné zabudovať rôzne organizačné prvky. K dispozícii je napríklad držiak na kuchynské utierky alebo poháre s korením, háčiková lišta, magnetický blok na nože, odkladacie plochy na ocot a olej alebo držiak na poháre na stopky. Nástenná polica Next125 Framewall je k dispozícii vo vodorovnom a zvislom prevedení.