Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Vitríny
Vitríny




Domov pre krásne veci

Ak ste lovec a zberateľ a máte slabosť pre krásne veci, potom sa vám časom zíde množstvo vecí. V tomto prípade sú ideálne vitríny.





Vitríny




Pútavý prvok pre každú miestnosť: či už v kuchyni alebo v obývacej izbe, vitrína next125 je skutočným lákadlom: nielenže sa do nej ukladajú taniere, šálky a misky. Stane sa aj šperkovnicou na zvláštne poklady.





Vitrína je zámerne navrhnutá vo filigránskom vzhľade s jemnými rámčekmi av kombinácii s tmavo tónovanými prednými panelmi a extravagantnou rukoväťou v koženom vzhľade.









V centre pozornosti! - Voliteľne dostupné stmievateľné LED osvetlenie vo vnútri vitríny cielene a atmosféricky predvedie vaše obľúbené kúsky v tom najlepšom svetle. Tak to videla aj porota súťaže ICONIC AWARD a ocenila vitrínu v kategórii úložný nábytok.





Vysoká kvalita vitríny sa odráža aj v interiéri: police zo saténového skla s okolitými paspartami v onyxovej čiernej farbe jasne odrážajú vysoké štandardy dizajnu a zmysel pre detail spoločnosti next125. Čo sa týka funkčnosti, dizajnéri mysleli aj na skryté úložné priestory s uzavretými zásuvkami. Integrované vnútorné zásuvky a vnútorné výsuvy s čelami zo skla v onyxovej čiernej farbe, ktoré sú opatrené vysoko kvalitnými vkladacími rohožami z lisovaného rúna, vytvárajú priestor pre drobné predmety, ktoré nemajú byť bezprostredne viditeľné. Mechanický systém otvárania TIP-ON push/pull dotvára celkový harmonický vzhľad a podčiarkuje moderný vzhľad vitríny.

Vitríny




Zásuvky a výsuvy vitríny next125 - vytvárajú priestor na drobné predmety a podčiarkujú nadčasový dizajn nábytku.









Vitríny




Či už ako samostatné riešenie s elegantnými nožičkami, alebo vo verzii s podstavcom integrovanej do vysokej skrinky, je možné ju individuálne začleniť do plánovania kuchyne. Ako solitér uprostred miestnosti alebo ako elegantná súčasť knižnice: sloboda plánovania je neobmedzená.