Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle
Kuchyne pre život
Vyrobené v Nemecku

V závislosti na tom, v akej fázi života sa nachádzate, sú na váš domov kladené rôzne nároky.
Ukážeme vám kuchyne, ktoré možno naplánovať presne podľa vaších predstáv. Aby ste sa vo svojej kuchyni cítili každý deň absolútne pohodlne.

































Ktorá kuchyňa je pre mňa?
Kuchyne pre rodinné typy Varte, jedzte, hrajte sa, smejte sa, žite: otvorené všetkým a všetkému. Je dobré, keď kuchyňa spĺňa všetky tieto požiadavky.
Kuchyne pre ľudí z mesta Veľké kuchyne v malom priestore s inteligentným riešením pre úložný priestor.
Kuchyne pre trend settery Vždy na tepe času: kreatívne, iný, neupravený, ale vždy profesionálny. To pravé pre všetkých, ktorí nie sú mainstream.
Kuchyne pre milovníkov prírody Prineste krásu prírody do svojich štyroch stien: špeciálne materiály, udržateľné povedomie, čo najprirodzenejšie.
Kuchyne pre labužníkov Kvalita a dôvera v každý detail bez ozdôbok - skutočnej hodnoty v živote.






Moja kuchyňa - Moje nápady



Rovnako jedinečný ako človek Dodajte svojej kuchyni individuálny charakter. Pred aj za frontom.







Trend otvoreného bývania



Nie je to len kuchyňa Vzhľadom na to, že sa kuchyňa otvára a stáva sa stále viac ústredným bodom bývania, vyvstáva otázka: kam umiestniť veci, ktoré potrebujete každý deň, ale ktoré by nemali byť hneď na očiach? To sú výzvy každodenného života. Predstavujeme riešenie pre šatňu, špajzu a technickú miestnosť, ktorá raz a navždy zaistí poriadok a splní to, čo sľubujú.







Viac ako len kuchyňa

Dnešné kuchyne sú dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. Vždy hrala dôležitú úlohu ako miesto, kde sa jedlo, a ako stredobod života. Niet divu: deje sa v nej viac ako v ktorejkoľvek inej miestnosti v dome. Je to miesto stretávania rodiny a priateľov, kde spoločne jeme, pijeme, smejeme sa a užívame si všetkými zmyslami. Kuchyňa sa dnes stále častejšie stáva centrom celkového obytného priestoru, kde sa varí, je a býva. S našimi individuálnymi nápadmi vám dávame možnosť navrhnúť kuchyňu úplne podľa vašich predstáv – a tiež zahrnúť priľahlé priestory, ako sú technické miestnosti, špajzne a obývacie priestory. Urobte si z kuchyne svoje obľúbené miesto – miesto, na ktoré budete dlho spomínať.