Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

Kuchyne pre trend settery

Kuchyne pre trend settery


Objavte niečo nové

Odvážte sa byť nekonvenčný, nechajte sa prekvapiť. Trendy sú ako ľudia - rôznorodý a individuálny. Možné je všetko, od obzvlášť elegantných až po jemne pastelové farby. Aj v kuchyni sa forma riadí emóciami: kreatívna, odlišná, nekonvenčná, ale vždy profesionálna.





Kuchyne pre trend settery




Varenie na tepe času

Či už sa jedná o záhradkarčenie v interiéry, alebo o inteligentnú domácnosť - ľudia, ktorý určujú trendy, sú otvorený designovým a technologickým trendom a fascinovaný modernými možnosťami. Prirodzene ich chcú začleniť do svojej kuchyne. Sú tiež priekopníkmi, pokiaľ ide o neobvyklé plánovanie a skvelú kombináciu materiálov, pretože kuchyňa musí byť predovšetkým jedna vec: Vyjadrenie ich individuálnej osobnosti.





Kuchyne pre trend settery




Kuchyne pre trend settery








Kuchyne pre trend settery



MODEL STRATO MATT - Protiklady sa priťahujú

Protiklady sa priťahujú MODEL STRATO MATT











Ktorá kuchyňa je pre mňa?
Kuchyne pre rodinné typy Varte, jedzte, hrajte sa, smejte sa, žite: otvorené všetkým a všetkému. Je dobré, keď kuchyňa spĺňa požiadavky.
Kuchyne pre ľudí z mesta Veľké kuchyne v malom priestore s inteligentným riešením pre úložný priestor.
Kuchyne pre trend settery Vždy na tepe času: kreatívny, iný, neupravený, ale vždy profesionálny. To pravé pre všetkých ktorý nie sú maistream.
Kuchyne pre milovníkov prírody Prineste krásu prírody do svojích štyroch stien: špeciálne materiály, udržateľné povedomie, čo najprirodzenejšie.
Kuchyne pre labužníkov Kvalita a dôvera v každom detaile bez ozdôbok - skutočné hodnoty v živote.