Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

Kuchyne pre rodinné typy

Kuchyne pre rodinné typy


Niečo sa deje!

Spolu s rodinou, pre seba, a niekedy aj v zmätlu. Vždy čistý život s priestorom pre rozvoj: množstvo úložného priestoru, otvorený všetkým a všetkému. K vareniu, jedlu, hraniu, smiechu a životu. Je dobré, keď kuchyňa zvládne všetko.





Kuchyne pre rodinné typy
Kuchyne pre rodinné typy




Miesto pre celú rodinu

Rodinná kuchyńa musí spĺňať množstvo rôznych potrieb: Musí samozrejme ponúkať priestor pre varenie a jedlo. Okrem toho je miestom stretávanie malých i veľkých, miestom smiechu, rozprávania príbehov, hádok, udobrovania, riadiacim centrom rodinného života, ihriskom a mnohým ďalším. Život tu zúri. Preto je obzvlášť dôležité, aby vybavenie bolo praktické, vhodné pre každodenné použitie a celkovo prisppôsobené potrebám jednotlivých členov: Vysoko inštalované spotrebiče aj nešpiniace sa čelá pomáhajú uľahčiť každodenný rodinný život! Pri plánovaníí je treba zohladniť tiež dostatočný úložný priestor pre potraviny a ďalšie potreby.





Kuchyne pre rodinné typy
Kuchyne pre rodinné typy




Kuchyne pre rodinné typy
Kuchyne pre rodinné typy








Modely kuchýň pre rodiny











Ktorá kuchyňa je pre mňa?
Kuchyne pre rodinné typy Varte, jedzte, hrajte sa, smejte sa, žite: otvorené všetkým a všetkému. Je dobré, keď kuchyňa spĺňa požiadavky.
Kuchyne pre ľudí z mesta Veľké kuchyne v malom priestore s inteligentným riešením pre úložný priestor.
Kuchyne pre trend settery Vždy na tepe času: kreatívny, iný, neupravený, ale vždy profesionálny. To pravé pre všetkých ktorý nie sú maistream.
Kuchyne pre milovníkov prírody Prineste krásu prírody do svojích štyroch stien: špeciálne materiály, udržateľné povedomie, čo najprirodzenejšie.
Kuchyne pre labužníkov Kvalita a dôvera v každom detaile bez ozdôbok - skutočné hodnoty v živote.