Návrh kuchyne zadarmo a zľava 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

Kuchyne pre ľudí z mesta

Kuchyne pre ľudí z mesta


Priamo uprostred a živo!

Vždy na tepe času, kde sa čo deje. Mesto ako životný priestor všetkých možností. Nezáleží na tom, koľko je vám rokov, počítajú sa skúsenosti. To sa týka aj kuchyne. Multifunkčne pre seba alebo spontánne pre priateľov. Vďaka tomu je život zábavný - a kuchyne takisto.





Menej miesta, viac kuchyne!

Minimálny priesto, ale maximálne výsledky! V meste je priestor pre kuchyne často obmedzený. Pri plánovaní je preto dôležité čo najlepšie využiť dostupný priestor. Vďaka šikovnému viužitiu priestoru a flexibilným úložným riešeniam sa z malých kuchýň stanú skutočne veľké.





Kuchyne pre ľudí z mesta




Napríklad použitím skríň vo výške stropu, ktoré optimálne využívajú dostupný priestor. Kompaktné plánovanie v kombinácii s individuálnymi detailami, ako sú prírodné drevené skrinky alebo výklenok s panelovým systémom, premení aj tu najmenšiu kuchyňu v atrakciu.





Kuchyne pre ľudí z mesta
Kuchyne pre ľudí z mesta








Kuchyne pre ľudí z mesta











Ktorá kuchyňa je pre mňa?
Kuchyne pre rodinné typy Varte, jedzte, hrajte sa, smejte sa, žite: otvorené všetkým a všetkému. Je dobré, keď kuchyňa spĺňa požiadavky.
Kuchyne pre ľudí z mesta Veľké kuchyne v malom priestore s inteligentným riešením pre úložný priestor.
Kuchyne pre trend settery Vždy na tepe času: kreatívny, iný, neupravený, ale vždy profesionálny. To pravé pre všetkých ktorý nie sú maistream.
Kuchyne pre milovníkov prírody Prineste krásu prírody do svojích štyroch stien: špeciálne materiály, udržateľné povedomie, čo najprirodzenejšie.
Kuchyne pre labužníkov Kvalita a dôvera v každom detaile bez ozdôbok - skutočné hodnoty v živote.